GENIETEN op Vlieland

29/09/15 | GENIETEN op Vlieland

GENIETEN en dat was het echt afgelopen weekend op Vlieland tijdens het Surf N Kite Weekend! Helaas liet de wind ons in de steek, maar dat heeft de pret niet mogen drukken! In ruil voor de wind kregen we lekkere golven, zon, zon en nog meer zon! Wat fijn om zo de zomer af te sluiten! De pret begon voor sommigen al op vrijdagmiddag. Degene die de middag boot hadden genomen konden vrijdagmiddag al het water in voor een lekkere surfsessie met een zonnetje! Gevolgd door een lekkere maaltijd in het restuarant op de camping. Om half negen kwamen alle andere deelnemers aan op Vlieland. Het werd een gezellig avondje kennis maken met iedereen. De goodiebags met goodies van Vans en Roxy werden uitgedeeld en de Tranquini's werden gedronken om helemaal Positively & Relaxed het weekend te beginnen! 

 

Geen wind, maar wel golven! De volgende ochtend werden we gewekt met een heerlijk zonnetje! De korte broeken konden uit de tas en het ontbijt op tafel. Na het ontbijt was het tijd voor de surflessen en de surf coaching. Ook de kiters deden mee aan de surflessen, want helaas er was niet genoeg wind voor de kite lessen. Na een goede sessie in het water van een dikke 2 uur, waren de armen op. Tijd voor een chille yoga sessie! De rest van de dag was het buitenspelen! Longboarden, slacklinen, indo boarden en opnieuw het water in voor de beste surf sessie van het weekend! Inclusief zeehond, altijd leuk! 

 

Aan het einde van de dag was het tijd voor de video analyse. Tips werden uitgedeeld en voor velen een goede leersessie! Morgen dus weer verder! De bbq stond klaar, dus het was tijd om aan te schuiven. Na een actieve dag buiten zijn had iedereen wel trek gekregen! Als kers op de taart sloten we deze dag af met een kampvuur op het strand en sterke verhalen uitwisselen. 

 

Na een wat frisser nachtje was het tijd voor een pre surf yoga session! Heerlijk in het bos, helemaal 1 met de natuur. Ondanks dat de golven klein waren heeft iedereen tijdens het coachen en de surfles nog veel kunnen leren. Eigenlijk waren het perfecte omstandigheden om technieken te verbeteren of om je eerste golven te pakken. Ook de zeehonden lieten zich weer zien.. Lief!! Als afsluiting van dit weekend werd er gelunched bij uver leuk en hip lunchcafe Leut. Heerlijke broodjes, soep en wraps! En niet geheel onbelangrjjk, lekker taarten!

 

Op de boot terug konden we nog even genieten van de laatste zonnestralen. Wat was dit een geweldig weekend en een geweldige afsluiting van het Chicky clinics zomerseizoen. Wij hebben ontzettend genoten van alle activiteiten en iedereen die mee was! Nog denkend aan de warme zon blikken wij alvast vooruit op het winterseizoen. 

 

Ben jij ook bij de info avond snow trips op 25 oktober? Lekkere drankjes en hapjes staan voor je klaar in Amsterdam!

 

Grtz & Ride on!!