Ski Vlog - Portes du Soleil

13/01/17 | Ski Vlog - Portes du Soleil

De laatste week van december vierde ik de kerstdagen met mijn familie in Les Crosets in Zwitserland. Les Crosets maakt deel uit van het grote skigebied Portes du Soleil dat gelegen is in zowel Zwitserland als Frankrijk. De weken voor mijn komst heeft het niet meer gesneeuwd, maar dat mocht de pret niet drukken. De pistes liggen er verbazingwekkend goed bij en tijdens de kerstdagen is het hier erg rustig, wat de gelegenheid geeft om veel km’s te maken op de ski’s. Ook genieten we van de zon, die hier bijna heel de week heeft geschenen. Helaas was er geen mogelijkheid om te freeriden, maar gelukkig konden we die activiteit inruilen voor leuke hikes die het gebied te bieden heeft. Wil jij weten hoe ik deze week heb beleefd? Check dan mijn vlog.