Ski Vlog - 4 seizoenen in 1 week!

14/03/17 | Ski Vlog - 4 seizoenen in 1 week!

Afgelopen week was ik weer opnieuw in het Kleinwalsertal en wat was het weer genieten! Ik pakte de laatste drukke dragen mee van de krokusvakantie, waarna alle vakantiegangers met bijbehorende rijen voor de liften als sneeuw voor de zon verdwenen. Het was een bizarre week waarin alle jaargetijden voorbij leken te komen. Sneeuw, storm, regen en een ontzettend aangenaam zonnetje. Ondanks de bizarre omstandigheden bleven de sneeuwcondities goed en heb ik enorm genoten. 

 

Het was niet alleen qua weer een afwisselende week, maar ook mijn ski buddy’s wisselden elkaar af. Zo ging ik in het weekend op pad met mijn vriend Boaz en doordeweeks nam Christel het stokje over. Aan het einde van de week mocht ik de deelnemers van de Chicky Clinics Backcountry Trip ontvangen in het Kleinwalsertal. Een heerlijk weekend om mijn trip mee af te sluiten met heel veel zon, tourksien en gezelligheid. Hoe de Chicky Clinics trip was, zie je in een volgend filmpje! Nu eerst de beelden van afgelopen week. Enjoy!